Hypnose Coaching NLP

Klient tilbagemeldinger

Hej Bettina

Jeg vil bare lige give dig en lille opfølgning på hvordan jeg har det, og hvordan det hele er gået efter min sidste behandling. Ang. at jeg skulle motionere noget mere, er ikke blevet til det helt store.
Men jeg er sikker på at det bliver lettere når jeg flytter ud med min kæreste, hvor jeg bor tæt på søerne. Ellers så har jeg det godt, det går godt på arbejdet, så det er jeg rigtig glad for.
Du har lært mig ekstremt meget, og givet mig meget erfaring, og jeg vil være dig evig taknemlig for at du har hjulpet mig igennem mit store angst/stress problem! Det betyder virkelig meget for mig! Jeg havde aldrig troet at hypnose ville hjælpe, men man skal aldrig sige aldrig!
Det er jeg vidst et godt eksempel på :) Og jeg har fundet ud af, at hvis jeg har andre problemer, vil jeg straks søge tilbage til dig!
Endnu engang TUSINDE tak!

Hej Bettina

Som lovet får du herved en tilbagemelding om rygeafvænning.Det er i dag præcis en måned siden jeg var til behandling hos dig, og det er præcis en måned siden at jeg har røget.Det har faktisk ikke været noget problem at stoppe denne gang,f.eks.ryger min kone fortsat, dog med nedsat forbrug, men dette har ikke generet mig det fjerneste at hun sidder ved siden af og ryger.Jeg kan selv mærke og føle at det nu er mig der bestemmer og ikke tobakken.Så tak for behandlingen, jeg nyder det hver dag.

Hej Bettina

Jeg var til min første session i mandags og kan allerede mærke stor forskel.

Det var en mærkelig oplevelse at skulle koncentrere sig om at føle i stedet for at analysere og overveje hele tiden, som jeg har været vant til gennem mit lange terapiforløb.

Kort sagt synes jeg der er frigivet en masse energi, og jeg er målløs over at jeg nu føler og reagere på det straks. Det er som om mine reaktioner er styret af følelser - i stedet for at skulle tænke dem frem hele tiden.

Jeg er positivt overrasket og tænker jeg skulle have gjort dette for lang tid siden - TAK!!

Rigtig god weekend - og endnu engang stor tak for at hjælpe med at gøre mig stærkere!

 

Hej Bettina

Du får lige et par ord om forløbet indtil nu.

Det er gået tilfredsstillende med at sove. Jeg bruger stadig indsovnings teknikken og den synes at virke godt. Ligeledes har jeg 2 gange dagligt brugt den selvhypnose du har givet mig. Kan ikke bedømme om der er en direkte effekt heraf, eller hvorvidt jeg overhovedet befinder mig i hypnose, men jeg kan på ingen måde sige noget negativt om mine små seancer.

Jeg har haft det bedre end i sidste uge og betydeligt bedre end inden jeg startede på hypnoterapi. Først og fremmest mærker jeg en væsentlig forbedring i forhold til mit arbejde, hvor lysten og dermed resultaterne, langsomt er vendt tilbage.

I forhold til min kæreste, jalousien og mistroen, synes jeg der er fremgang at spore, uden at det på nogen måde er på et tilfredsstillende niveau. Har en enkelt gang overreageret fordi jeg følte at hun trak sig i forhold til et simpelt, uskyldigt spørgsmål.

 

Hej Bettina

Jeg har fået snakket med kæreste angående hans forældre og vi har aftalt, at det er helt fint, hvis jeg har brug for en "pause" fra hans familie lige i øjeblikket, så det var noget af en lettelse at få det på plads og få snakket ordentligt ud med ham.

Det, at vi har fået snakket, synes jeg helt klart er en positiv ting. Og efter at have fået styr på mine studier , så har jeg lige pludselig lidt mere overskud til at være glad og sådan, så på den måde, synes jeg helt sikkert, at der er sket nogle positive fremskridt.

Jeg forsøger desuden at tænke på eksamen en gang imellem, for ligesom at "fornemme" det og øve mig i at tænke posititv i stedet for negativt om den.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign