Hypnose Coaching NLP

Selvhypnose

Selvhypnose er den hurtige vej til velvære og afslappethed både i krop og sjæl.

  • Bekymrer du dig for meget?
  • Er dine tanker negative?
  • Har du svært ved at tiltrække det du ønsker dig?
  • Mangler du penge - kærlighed i dit liv?

Det vil nok overraske dig at meget af det du tænker og tror om dig selv og andre for den sags skyld, til tider afholder dig fra at leve det liv du ønsker dig at leve. Du ønsker mere end det bare at overleve, er det ikke rigtigt? Men er der nogen sinde nogle der har lært dig hvordan du kan tænke på en måde der støtter op omkring dig og dit liv?

Teknikken til selvhypnose er let at lære og hvad enten det er i forbindelse med behandling med Hypnoterapi, coaching eller Nlp eller du ønsker at lære hvordan du kan tiltrække mindre af det du ikke ønsker dig og mere af det du ønsker dig. Det kan også være at du bare ønsker en teknik der hjælper di med at være mere afslappet. Selvhypnose har en bred anvendelighed.

Mange bliver overrasket over, hvor hurtigt selvhypnose virker, efter at de har søgt efter både vidt og bredt i for eksempel meditationens verden hvor resultaterne ofte lade vente på sig.

Selvhypnose er måske redskabet, du har ledt efter, netop fordi du kan opnå betydelig bedre livskvalitet i løbet af få uger.

Når du først har fået det lært, kan du lave selvhypnose hvor som helst og når som helst og så tager det ikke mere end et par minutter at genoprette din indre ro og velvære.

Og du vil opnå helt fantastiske resultater på ingen tid og dine positive bekræftelser virker lettere end du forestiller dig.

The Secret

Tilstanden du når i selvhypnose er specielt velegnet når du arbejder med f.eks. The Secret - Loven om tiltrækning - Tankens kraft - Positive affirmationer - Din indre kilde - Bevidsthed - Manifestering - Målsætning m.m.

Når vi arbejder med at ophæve blandt andet negative overbevisninger i hypnosen, coachingen eller Nlp'en er selvhypnose et af de værktøjer der får din hverdag til at blive lettere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidsbestilling

* Navn:

* E-mail adresse:

* Telefonnummer

* Hvad kan vi gøre for dig?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign