Hypnose Coaching NLP

Presse

Artikel fra Metroxpress "Nemt at kvitte smøgerne"

Det er meget lettere, end du tror

I en sort boble føres metroXpress’ udsendte gennem både barndommens og ungdommens erindringer guidet af hypnoterapeut Bettina Pantung. Målet er at vågne op som ikkeryger.

Hvem vil sættes i bås med de umoderne oldtidslevn fra 1990’erne med morgenhoste og gule tænder? MetroXpress satte sig i stolen hos en hypnotisør for at lade hjernen programmere til at træde ind i ‘de smartes’ rækker.

Læs resten af hypnose artiklen her

 

Artikel fra Woman "Slank og energisk" af Mette Gert

Slank og energisk

Camilla Arp har med hjælp fra en hypnoterapeut overvundet sin trang til søde sager og er begyndt at tabe sig. Samtidig har hun fået sin egen sang, som hun kan spille, når hun har brug for et energiboost.

Hvorfor opsøgte du en hypnoterapeut?
Jeg havde forsøgt en masse forskelligt ting for at tabe mig. Diætister, akupunktur, zoneterapi, og så videre. Jeg tabte mig, men tog hurtigt på igen. Men en dag så jeg en annonce i avisen for en hypnoterapeut, og tænkte, at det var lige det, jeg skulle prøve.

Læs resten af hypnose artiklen her

 

Artikel fra Bolig og Fritid "Gør det lettere at opnå vægttab og rygestop" af Lars Lorentsen

Gør det lettere at opnå vægttab og rygestop

Hypnose kan være en effektiv hjælp til, at man selv løser sine problemer

Årsskiftet har fået mange af os til at gøre status over vores liv - og hvordan vi vil gøre det bedre. Luften har svirret med gode forsætter, f.eks. at gå ned i vægt eller kvitte tobakken, men når hverdagen melder sig, viser det sig - igen - at være for svært!

Der er nok af muligheder for at investere i slankemidler og nikotinplastre, men et af de allerstærkeste redskaber, du kan bruge, er faktisk dig selv. I din underbevidsthed ligger der muligheder for at få et nyt liv, og det er derfor, at hypnose vinder så meget frem i øjeblikket. Vanerne skal brydes

Læs resten af hypnose artiklen her

 

Artikel fra farum avis "Hypnose er ikke hokus-pokus" af Jesper Nicolajsen

"Hypnose er ikke hokus-pokus"

Stress, eksamensangst, rygestop og ludomani kan sammen med andre uvaner og uhensigtsmæssig adfærd afhjælpes ved hjælp af hypnose. Bettina Pantung har både klinik i Farum Midtpunkt og i København, hvor hun behandler et bredt spektrum af dagligdagsproblemer. - Der er ikke noget hokus-pokus ved hypnose.

Læs resten af hypnose artiklen her

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign