Hypnose Coaching NLP

Kontakt hypnose klinik - via mail er det letteste.

Det er os en stor hjælp at du kontakter os via mail i stedet for telefonisk, faktisk kan vi på denne måde kontakte dig meget hurtigere. hypnose klinik

* Navn:

* E-mail adresse:

* Telefonnummer og kl. hvornår du bedst træffes?

* Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt hypnose klinik telefon - Ring 35 10 06 05 eller 27 62 42 00

Vi er ofte optaget af klienter og undervisning i dagtimerne, men læg en besked og vi kontakter dig snarest muligt. Husk at du får hurtigere fat i os på mailen.

Vi gør opmærksom på at vores venteværelse er forbeholdt pårørende til klienter i igangværende behandling, der ofte ønsker at bevare deres anonymitet - så vær venlig at komme så tæt på aftalt tid som muligt.

Nordsjælland - 3540 Lynge

Bettina Pantung - Ringbjerget 62

Amager - 2300 København S

Bettina Pantung - Vejlands Allé

P.S. Sessioner via Skype

Til dig der bor eller rejser i udlandet eller bare gerne vil spare transporten. I følge aftale kan opkald via skype samt videosamtaler og sessioner gennemføres med succes.

Vi søger dygtige samarbejdspartnere over hele landet.

Du er uddannet hypnotisør, hypnoterapeut eller hypnose terapeut, gerne med rødder i psykoterapien, nlp'en, coachingen eller lignende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidsbestilling

* Navn:

* E-mail adresse:

* Telefonnummer

* Hvad kan vi gøre for dig?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign