Hypnose Coaching NLP

Hypnose behandling Bettina Pantung er Hypnoterapeut, coach, underviser i hypnose og hypnoterapi. Hun er dedikeret til din succes.

Velkommen til Bettina Pantung nyhedsbrev September 2008.

Mange hilsner og god fornøjelse med læsningen. Bettina Pantung

Online version af nyhedsbrevet. http://www.bp-hypnose.dk/nyhedsbrev-september2008.html

Denne udgave indeholder:

1. En artikel om flyskræk
2. Vi anbefaler dig at læse: Kaizen - et lille skridt kan ændre dit liv.
3. Bettina Pantungs websider

Flyskræk

Der er mange der ikke bryder sig om at flyve endda lider af flyskræk og det kan der være forskellige grunde til - men statistisk set er det at flyve den sikreste transportform.

Er du så bange for at flyve - at det er angsten der bestemmer hvorhen du rejser - bør du nok overveje at få gjort noget ved det.

Flyskræk er nok en af almindelige forbier og den afskærer mange mennesker i at rejse ud i verden - både ferie og forretningsmæssigt og mangel på kontrol kombineret med det at styrte ned er ofte det flyskræk handler om.

Men det er nu ikke så mange af os der har haft dårlige oplevelser med at flyve og faktisk er det ti gange mere farligt at færdes i trafikken.

Det er altid en god ide at skaffe sig så megen viden som muligt hvis du er bange for at flyve, det er med til at gøre angsten mindre.

Det allerbedste er at få bearbejdet årsagen til din flyskræk så du fremover kan flyve uden ubehag - det er faktisk muligt at kunne læne sig tilbage i sædet, slappe af og nyde at flyve.

Læs resten af hypnose artiklen her:
http://www.bp-hypnose.dk/flyskraek.html

Vi anbefaler dig at læse: Kaizen - et lille skridt kan ændre dit liv.

Hvordan skaber vi de forandringer i vores liv, vi ønsker os? Svaret er enkelt: Det skal ske med så små skridt, at det ikke kræver noget særligt. Det har japanerne for længst fundet ud af, og det bærer en stor del af æren for den erhvervsmæssige succes Japan har haft i moderne tid.

Kaizen er en betegnelse for måden, hvorpå man ganske simpelt opnår holdbare resultater gennem små, stabile skridt. Lige meget, om målet er at tabe ti kilo, finde en partner eller opnå bedre resultater på bundlinjen, virker kaizen. Det gør det blandt andet, fordi det er kendetegnende for kaizen, at de første tiltag, man tager for at nå sine nye mål, er så små, at de ikke kan mislykkes.

Fortsætter man stille og roligt med at tage skridt efter skridt er processen konstant fremadskridende, men uden at være anstrengende eller uoverkommelig – og på den måde har man pludselig" nået det eller de mål, der før virkede så uendeligt fjerne.

Filosofien er enkel: Store forandringer skabes af små skridt.

Det handler om at:

  • Stille små spørgsmål
  • Tænke småt
  • Tage små skridt
  • Løse små problemer

Kaizen har været kendt siden 2. verdenskrig, hvor japanske Toyota vendte op og ned på forestillingerne om hvordan en produktionsvirksomhed skal styres. Resultaterne har lige siden forbløffet resten af verden, og mange har forsøgt at gøre dem kunsten efter. I Danmark benyttes kaizen blandt andet af Novo Nordisk, Post Danmark, DSB, Dansk Metal, DJØF og mange andre.

P.S. Du glæder andre ved at lade dem vide at du tænke på dem - måske er der nogle i din omgangskreds der har brug for inspiration, støtte eller helt konkret hjælp. De kunne måske have glæde af dette nyhedsbrev. Derfor send det videre.

Bettina Pantung’s websider

www.bp-hypnose.dk
www.bp-coaching.dk
www.bp-nlp.dk

De bedste hilsner
Bettina Pantung

Tlf.35 10 06 05
www.bp-hypnose.dk

Nyhedsbrev

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: Jayjaywebdesign