Hypnose Coaching NLP

Hypnose behandling Bettina Pantung er Hypnoterapeut, coach, underviser i hypnose og hypnoterapi. Hun er dedikeret til din succes.

Velkommen til Bettina Pantung nyhedsbrev September 2008.

Mange hilsner og god forn&øjelse med læsningen. Bettina Pantung

Online version af nyhedsbrevet. http://www.bp-hypnose.dk/nyhedsbrev-oktober2008.html

Denne udgave indeholder:

1. En artikel om jalousi
2. Vi anbefaler dig at læse: Den rigeste mand i Babylon - rigdommens hemmeligheder.
3. Bettina Pantungs websider

Jalousi

Følelsen af jalousi kan dræ be kæ rligheden og de mennesker det gå ud over føler ofte modvilje og usikkerhed. Den jaloux vogter og kontrollerer hvert et skridt den anden tager og begge involverede føler sig afhæ ngige og fanget i en fæ lde.

Frygten for at miste den andens kæ rlighed bliver netop den - der ødelæ gger kæ rligheden og nogle mener at kæ rlighed, seksualitet og jalousi hører sammen at jalousi uundg åelig n år man virkelig elsker hinanden, nærmest som en dyd, et udtryk for lidenskab, - at den jaloux elsker inderligt.

Læs resten af hypnose artiklen her:
http://www.bp-hypnose.dk/jalousi.html

Vi anbefaler dig at læse: Den rigeste mand i Babylon - rigdommens hemmeligheder.

Hvad kan en bog skrevet i 1920’erne fortælle moderne mennesker om deres økonomi? En hel del, for fablerne i - Den rigeste mand i Babylon – Har netop overlevet i kraft af den tidløse psykologi og visdom, de formisler om økonomisk tæ ft. Her er stop til eftertanke for såvel den uerfarne som erfarne investor.

I de enkle og inspirerende fabler følger vi Bansirs daglige slid og slæ b, arkads vej til rigdom og gamle Kalababs livskloge undervisning i kunsten at skabe overflod i livet. På underholdende vis får vi at vide, hvorfor nogle mennesker tiltræ kker penge og succes uden at anstrenge sig, mens andre arbejder forgæ ves på det samme.

P.S. Du glæder andre ved at lade dem vide at du tænke på dem - måske er der nogle i din omgangskreds der har brug for inspiration, støtte eller helt konkret hjælp. De kunne måske have glæde af dette nyhedsbrev. Derfor send det videre.

Bettina Pantung’s websider

www.bp-hypnose.dk
www.bp-coaching.dk
www.bp-nlp.dk

De bedste hilsner
Bettina Pantung

Tlf.35 10 06 05
www.bp-hypnose.dk

Nyhedsbrev

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign