Hypnose Coaching NLP

Hypnose behandling Bettina Pantung er Hypnoterapeut, coach, underviser i hypnose og hypnoterapi. Hun er dedikeret til din succes.

Velkommen til Bettina Pantung nyhedsbrev November 2006.

Mange hilsner og god fornøjelse med læsningen. Bettina Pantung

Online version af nyhedsbrevet. http://www.bp-hypnose.dk/nyhedsbrev-november.html

Denne udgave indeholder:

  1. Famøst Kvantespring
  2. Artikler om fobier
  3. Stress fri
  4. En gratis Coaching
  5. Bettina Pantung websider

1. Famøst kvantespring.

Mange af os venter på at noget pludseligt sker.

Hvornår der sker der snart noget tænker mange af os - så venter vi - og vi venter. På at vores uheld snart er brugt op eller at det famøse kvantespring i vores personlige udvikling snart indtræffer. Så vi kan komme videre med det vi virkelig drømmer om og slippe fortidens elendige vaner.

Kvantespring er i virkeligheden noget uendelig småt noget, men det glemmer vi. Kvantespring er noget stort og vigtigt i den atomare sammenhæng, men i vores liv har det ingen umiddelbar betydning. Hvis vi hver eneste dag bliver ved med at tage de forkerte beslutninger, hvad er det så vi håber snart skal ske?

Sandheden er i virkeligheden at det er de små og nære ting der skaber de store. Faktisk er det ikke sådan, at man bevidst fravælger at forfølge sine drømme, men man er måske bare lidt uoplagt lige nu og her, så det kan vente til senere. Men hovsa, hvor mange gange har man egentlig fortalt sig selv det?

Det er ikke den ene gang du aflyser din motion der slår dig ihjel. Det er heller ikke den ene specifikke cigaret du røg der dræber dig. Det er heller ikke en bestemt genstand der slår drukkenbolten ihjel. Samtidig er det jo heller ikke det kys du glemte at give, der dræber kærligheden. Det er ikke den ene genstand, cigaretten eller kysset der i sig selv dræber noget. Hvad er det så der tæller?

Det der tæller er de samlede virkninger af dine vaner, dine vaner skaber dit liv. Når dine vaner allerede fører dig i en retning, hvad hjælper det så at drømme om - guld og grønne skove. Succes er ikke noget der bare sker, hvis du er heldig, succes i livet er summen af dine succesrige dage.

Når du til daglig beslutter dig for at gøre det, der forstørret dit forbillede som menneske - så har du succes. Succes er en vane. Derfor er personlig udvikling, måske endda coaching vigtigt for dig. Det fokuserer nemlig på at koble de små og store ting sammen. At koble din drømme om livet på din daglige gøremål. Så du finder frem til dine sande værdier og bruge dem til at højne din personlige standard, så dine daglige gøremål i realiteten kan lede dig frem til dine drømme.

Sådan tager du mere end et kvantespring - hver evige eneste dag...

Læs mere her.

2. Artikler om fobier.

Der er nu kommet flere nye og spændende artikler på vores webside. Du blandt andet læse lidt om fobier:

Fobier som f.eks. Højdeskræk, klaustrofobi, mørkeræd, bange for edderkopper, hunde og katte, tandlægeskræk. Listen over fobier er mange, men fælles for dem alle er en kraftig ubehagelig angst for bestemte ting eller situationer. Fobier forekommer i mange forskellige afskygninger og kan til tider hæmme personens frie udfoldelse.

Nogle oplever fobi som panikangst. De sveder og hjertet banker hurtigere og kraftigere end normalt, vejrtrækningen bliver hurtigere og benene ryster under dem. Panikken kan brede sig i situationer hvor der skal præsteres noget ud over det sædvanlige - f. eks. At holde en tale, eller når man skal til eksamen.

De fleste mennesker kender til denne type ubehag i større eller mindre grad. Forståelig nok forsøger de fleste mennesker at undgå de ubehagelige situationer som udløser angsten eller ubehaget, men på sigt hæmmer det hverdagen og den frie udfoldelse. Du kan læse mere under fobi og angst!

Læs mere her.

3. Stress fri

Eksisterer det perfekte liv, nej vel!

Fælles for os mennesker er at vi er mere eller mindre tilfreds med vores livsstil og måske er du mere frustreret, irriteret og utilfreds end de fleste. Hvilket der sikkert er mange gode grunde til.

Folk der er meget frustrerede og utilfredse, har en større risiko for at få stress. Og ofte forbinder de slet ikke frustration og utilfredshed med stress og overser derfor stresssymptomerne. Men hver gang du er utilfreds og frustreret fyldes dit blod med stresshormoner.

Måske du bør overveje om du vil ændre dine indstillinger til tingene. For når du ændrer indstilling, vil du opdager at der snart åbner op for nye muligheder. Et er vel også på tide at sikrer dig at du ikke ender som et bitter menneske på dine gamle dage. Det er der ikke noget ved.

Jeg vil gerne lære dig det på en meget enkel måde og det vil få stor betydning for dit liv, på den gode måde. Det er så enkelt at du måske tvivler lidt på effekten, men giv dig selv den chance. Er du med, ok her kommer det. Skriv det der glæder dig ned i en lille bog, en hvilken som helst lille notes bog, en hvilken som helst lille bog der kan skrives notater i og som du synes godt om.

Hverdag skriver du 3 nye ting ind i bogen som har gjort dig glad, taknemmelig eller stolt den dag. Den eneste betingelse er at 3 nye ting eller situationer og at de er positive. Så nu gælder det bare for dig om at få øje på dem og lade den lille glade bog forandre dit liv.

God fornøjelse.

Læs mere om.

4. En gratis coaching.

Savner du opmuntring og inspiration eller måske en fortrolig og nærværende sparringspartner - der hjælper dig med at se tingene i et større perspektiv?

Så er personlig coaching måske noget for dig og hvis du har det ok med telecoaching betyder det ikke noget hvor i verden du befinder dig. Vi tilbyder en gratis uforpligtende coaching, så du kan finde ud af hvor stort udbytte, du vil kunne få af personlig coaching. Coaching er personlig udvikling og sparring helt på dine vilkår.

Du afgør selv hvor, hvornår og hvordan du vil coaches. Indgangsvinklen er hele tiden, at du har hvad der skal til, og at du er ekspert i dit liv. Coaching er hverken terapi eller rådgivning, men hjælp til større bevidsthed og afklaring om hvad der er værdifuldt og vigtigt for dig. Coaching bruges hyppigt af alle slags mennesker over alt og i alle lag. Det er det moderne menneskes måde til på én gang at få hjælp til større overblik, afklaring og beslutsomhed, og til at komme videre med livet når der er tryk på.

Læs mere her.

5. Bettina Pantung’s websider

www.bp-hypnose.dk
www.bp-coaching.dk
www.bp-nlp.dk

De bedste hilsner
Bettina Pantung

Tlf.35 10 06 05
www.bp-hypnose.dk

Nyhedsbrev

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign