Hypnose Coaching NLP

Hypnose behandling Bettina Pantung er Hypnoterapeut, coach, underviser i hypnose og hypnoterapi. Hun er dedikeret til din succes.

Velkommen til Bettina Pantung nyhedsbrev Juni 2008.

Mange hilsner og god fornøjelse med læsningen. Bettina Pantung

Denne udgave indeholder:

1. Se det i øjnene, dine drømme venter på dig!
2. Endelig tager videnskaben fat på hypnosen.
3. Boganmeldelse, vind venner, fremgang og indflydelse.
4. Bettina Pantung websider

Se det i øjnene, dine drømme venter på dig.

Forestil dig, bare et kort øjeblik.. Ún der lytter til alt hvad du siger. ╔n der lytter med ørene, men ikke nok med det. ╔n der også lytter med hjernen og heller ikke nok med det, oven i købet Ún der også lytter med hjertet. Bare for en stund forestil dig bare et øjeblik - Ún der interesseret og vedholdende spørger ind til dine drømme.

Forestil dig, bare et kort øjeblik.. Ún der kender dine drømme Ún der kender til det, der er så vigtigt for dig og til det du ønsker at opnå. Og forestil dig så Ún der er 100 procent engageret i din personlige udfoldelse. ╔n der kan både se og høre det allerbedste i dig, specielt når du ikke kan.

Forestil dig, bare et kort øjeblik.. Ún der vil fortælle dig sandheden om dig. ╔n der kan se hvor enestående du faktisk er, specielt når du ikke kan.

Forestil dig, bare et kort øjeblik.. Ún der lytter til hvad du har at sige uden fordomme. Og Ún der giver dig lov at vise følelser og udtrykke dig fra hjertet.

Læs resten af hypnose coaching artiklen her:
http://www.bp-hypnose.dk/metroekspres.html

Endelig tager videnskaben fat på hypnosen.

"Det er fornuftigt, at vi bruger moderne værktøjer i neurovidenskabelig forskning for at forstå, hvilket fascinerende fænomen det," sagde David Spiegel, en psykiater ved Stanford University. "Det er godt for hypnose, og det er godt for neurovidenskaben."

"En del af årsagen til den ikke er blevet udforsket før nu er på grund af hypnosens dårlige ry" sagde Raz, der har offentliggjort talrige undersøgelser af hypnose. "Når du ser folk bliver offentliggjort i gode og velrenommerede tidsskrifter med hypnose undersøgelser, det vil omgående vække en hel bølge af interesse".

Desværre er artiklen på engelsk, men absolut meget interessant. Du kan læse resten af artiklen på dette link:
http://seedmagazine.com/news/2006/10/science_finally_tackles_hypnos.php?page=2

Boganmeldelse.

Vind venner, indflydelse og fremgang.
Bogen har noget at sige til alle mennesker. Den handler om hvordan man kan forbedre sit forhold til andre, hvordan man bør lytte og hvordan man kan opmuntre sig selv og andre til at være glad for hverdagen. På letforståelig måde fortælles der om indfølingsevne , og om nytten af samtaler, om hvordan man undgår - at tale forbi hinanden - når man fremsætter synspunkter og ideer og drøfter problemer. Ofte i anekdotens form får læseren besked om hvordan alting skal gøres. Bogen er mere end morsom læsning. Den giver det moderne menneske viden om, hvorfor så meget er mislykkedes for dem. Den indeholder i populær form læren om, hvordan livet skal leves - den første forudsætning for såvel forretningsmæssig som menneskelig fremgang.

Bettina Pantungĺs websider

www.bp-hypnose.dk
www.bp-coaching.dk
www.bp-nlp.dk

De bedste hilsner
Bettina Pantung

Tlf.35 10 06 05
www.bp-hypnose.dk

Nyhedsbrev

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkh°jterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands AllÚ 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign