Hypnose Coaching NLP

Hypnose behandling Bettina Pantung er Hypnoterapeut, coach, underviser i hypnose og hypnoterapi. Hun er dedikeret til din succes.

Velkommen til Bettina Pantung nyhedsbrev August 2008.

Mange hilsner og god fornøjelse med læsningen. Bettina Pantung

Online version af nyhedsbrevet. http://www.bp-hypnose.dk/nyhedsbrev-august2008.html

Denne udgave indeholder:

1.En artikel om Angst
2.Anbefalingen af bogen At vokse gennem mødet med andre.
3.Bettina Pantung websider

Angst

Når du er angst, mærker du måske uro i kroppen, hjertet banker hurtigt og du bliver anspændt. Det kan være svært at skille angst, nervøsitet og frygt.

Ofte ved du ikke hvorfor du er angst, men du oplever en ubehagelig følelse af at noget er - helt galt, selvom der ikke behøver være det.

Mens frygt derimod er en følelse, du får når du kender grunden til den og bedømmer at der faktisk godt kunne ske noget farligt.

Det at være nervøs er mere en følelse af at være usikker, føle sig mindreværd, ikke at være i stand til at leve op til andres eller egne forventninger som så kan give en følelse af angst eller frygt.

Bestemt angst eller nervøsitet er en lidelse, mens frygt er en gavnlig reaktion som skal forhindre at vi kommer til skade.

1 ud af 5 får på et givet tidspunkt - angst som er så alvorligt at der er tale om en lidelse.

Læs resten af hypnose artiklen her:
http://www.bp-hypnose.dk/angst.html

Anbefalingen af bogen At vokse gennem mødet med andre.

Den svenske filminstruktør, Kay Pollak, giver her en række forskellige redskaber til, hvordan man kan forbedre sine relationer og leve et rigere liv - netop gennem mødet med andre mennesker. Brug bogen som arbejdsbog. Tag den med dig som en følgesvend.

Den er fuld af gaver til dig, som gerne vil videre og udvikle dig. Den giver praktisk viden om, hvordan man kan styrke sit forhold til andre mennesker gennem at se på sig selv og derigennem vokse som menneske.

Det er en hjertevarm bog fuld af brugbare indsigter. Den er overraskende, morsom og udfordrende.

P.S. Du glæder andre ved at lade dem vide at du tænke på dem - måske er der nogle i din omgangskreds der har brug for inspiration, støtte eller helt konkret hjælp. De kunne måske have glæde af dette nyhedsbrev. Derfor send det videre.

Bettina Pantung’s websider

www.bp-hypnose.dk
www.bp-coaching.dk
www.bp-nlp.dk

De bedste hilsner
Bettina Pantung

Tlf.35 10 06 05
www.bp-hypnose.dk

Nyhedsbrev

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign