Hypnose Coaching NLP

Hypnose behandling Bettina Pantung er Hypnoterapeut, coach, underviser i hypnose og hypnoterapi. Hun er dedikeret til din succes.

Velkommen til Bettina Pantung nyhedsbrev August 2006.

Mange hilsner og god fornøjelse med læsningen. Bettina Pantung

Denne udgave indeholder:

  1. Invester i dig selv
  2. Nye artikler på sitet
  3. Uddannelse og kurser
  4. Coaching
  5. Bettina Pantung websites

1.Invester i dig selv.

Du er stadig påvirkelig og du er ikke født med negative påvirkninger, det er noget du har fået tilført fra dine omgivelser. Du har muligheden for at få renset ud i de ubehageligt følelser og fornemmelser og blive påvirket på en ny og god måde med en hypnose behandling.

En behandling med hypnose kan gøre dig fri af det, der holder dig tilbage i livet, parforholdet eller karrieren.

Typisk kan hypnose kombineret med hypnoterapi skabe en hurtig forandring på mellem 3-5 behandlinger.

Det vi hjælper med, er at løse op for alle de problemer, der påvirker dine tanker og handlemønstre i en sådan grad, at det hæmmer dagligdagen eller bestemte situationer.

Hypnosebehandling kan også hjælpe med at ændre din egen adfærd og tankebaner, så du har nemmere ved at nå de mål, du ønsker.
Læs mere her.

2. Nye artikler på sitet

Der er nu kommet flere nye og spændende artikler på sitet. Du blandt andet læse lidt om angst:

Når du er angst, mærker du måske uro i kroppen, hjertet banker hurtigt og du bliver anspændt. Det kan være svært at skille angst, nervøsitet og frygt. Ofte ved du ikke hvorfor du er angst, men du oplever en ubehagelig følelse af at noget er - helt galt, selvom der ikke behøver være det. Mens frygt derimod er en følelse, du får når du kender grunden til den og bedømmer at der faktisk godt kunne ske noget farligt. Det at være nervøs er mere en følelse af at være usikker, føle sig mindreværd, ikke at være i stand til at leve op til andres eller egne forventninger som så kan give en følelse af angst eller frygt.

Bestemt angst eller nervøsitet er en lidelse, mens frygt er en gavnlig reaktion som skal forhindre at vi kommer til skade.

1 ud af 5 får på et givet tidspunkt - angst som er så alvorligt at der er tale om en lidelse.
Læs mere her.

3. Uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut

På denne uddannelse bliver du undervist i hypnose ud fra en aktiv metode - ved hjælp af din egen praktiske erfaring. Du skal indstille dig på, at selvom hovedvægten ligger på faglige områder, vil du opleve at udvikle dig som person. Det er vigtigt at du finder - din tale knap - under denne træning, da det er det vigtigste redskab brugt i hypnose. For at opnå kontakt til din tale knap forventer vi at du øver på venner og bekendte.
Læs mere om.

4. Coaching

Med coaching få du den støtte og vejledning der skal til for at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker dig.. Du opsøger en coach, når du har taget det første store skridt på vejen til at erkende, at du fortjener og har mulighed for at leve dine drømme fuldt og helt.

Med coaching bygger vi en bro mellem din erkendelse af hvor du befinder dig på nuværende tidspunkt og erkendelsen af at du i dig har et endnu større potentiale end du måske er i stand til at forestille dig på nuværende tidspunkt.
Læs mere her.

5. Bettina Pantung website

www.bp-hypnose.dk
www.bp-coaching.dk

Nyhedsbrev

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign