Hypnose Coaching NLP

Kærestesorg

Der skal to til et parforhold, og det er sjældent kun den enes skyld, hvis det går i stykker. Kærestesorg kan du bruge til at lære lidt mere om dig selv.

Når parforholdet går i stykker gør det altid ondt og når du er allerlængst nede er det bestemt også svært at tro på at kæreste sorg kan bruges til noget godt og konstruktivt. Du lærer dig selv og dine mønstre bedre at kende, gennem de kriser og udfordringer du møder i livet og dermed kan du komme videre.

Alt imens krisen står på er dine følelser måske et stort kaos. Det er næsten umuligt at finde hoved eller hale i hvad der er hvad og mest af alt har du bare lyst til at blive liggende under din dyne til evig tid.

Selvom det virker som en næsten uoverskuelig opgave, kan du arbejde dig igennem krisen og bruge den til at blive et mere vist menneske. Du kan spørge dig selv om der er noget af det du oplever her og nu - også er noget du har oplevet tidligere, måske en gentagelse af tidligere mønstre.

Måske gentager du de samme fejltagelser?

Det er en god ide at sætte ord på alle de følelser der kommer i forbindelse med kærestesorg:

  • Had
  • Vrede
  • Bitterhed
  • Angst
  • Ked af det hed
  • Ensomhed m.m.

Det bliver meget nemmere at forholde sig til følelserne når du har sat ord på.

Måske du konstant arbejder på at komme dig over tabet og til sidst når du måske endda dertil hvor du opdager at tabet har lært dig noget og ført noget positive med sig.

Du har mistet meget men du har også fået noget tilbage. Du har lært dig selv bedre at kende og du ved at du kan lære af dine fejl og blive en endnu bedre partner næste gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidsbestilling

* Navn:

* E-mail adresse:

* Telefonnummer

* Hvad kan vi gøre for dig?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign