Hypnose Coaching NLP

Hypnotisør og Hypnoterapeut Bettina Pantung CH BCH CI

Vi dækker hele landet.

Bettina Pantung er mere end hypnotisør, hypnoterapeut og psykoterapeut, for klinikken danner også ramme om undervisning i hypnose, hypnoterapi og selv-hypnose.

Bettina Pantung er certificeret hypnotisør og hypnoterapeut-instruktør i NGH-regi.
Dermed er hun uddannet i at undervise og certificere nye NGH-hypnotisører og hypnoterapeuter.

Pantung Hypnoterapi deltager løbende i videreuddannelser og supervision indenfor hypnose, hypnoterapi, coaching og NLP og GIV Slip metoden, non dualitet.
Det er simpelthen nødvendigt for at holde sig på forkant som hypnotisør og terapeut. I øvrigt er det et krav, for at vi kan beholde vores licens hos NGH."

" Jeg har kendt Bettina Pantung gennem mange år, idet jeg har været superviser for hende. Gennem årene har hun udviklet sig utroligt meget, både som menneske og terapeut, fordi hun altid følger med i der nyeste inden for behandling. Hun forstår at omsætte og anvende den nye viden på en god og konstruktiv måde. Hun er en god lytter og har en rigtig god indføling i andre mennesker, en indføling som hun både personligt og fagligt er i stand til at anvende til gavn for sine klienter. Jeg kan således lige som hendes klienter absolut give Bettina Pantung mine bedste anbefalinger. "
Annmaria Ozelot
Psykolog og hypnoterapeut

Hypnotisør og Hypnoterapeut uddannelse:

  • Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut
  • Klinisk Hypnoterapeut
  • Deltager i løbende videreuddannelse - bl.a. i NGH-regi
  • Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut instruktør, dvs. videreuddanner løbende nye hypnoterapeuter underlagt NGH-standarden
  • Certificeret af National Guild of Hypnotists øverste råd.
  • Medlem af NGH, National Guild of Hypnotists
  • Certificeret HNLP,NLP-Masterpractitioner og Coach
  • Gradueret og praktiserende i GIV SLIP 2006 "Sedona Metoden v. Hale Dwoskin".
  • Ubesværede relationer, Penge og velstand,helbred og velvære samt grundlæggende teknikker, The 5 way, triple welcomming, Beyond letting go, Inner Circle 1-5, The Ultimate Goal Vol 1 -2, The Sedona Method Advanced, effortless creation og holistisk releasing m.m.
  • Psykoterapeut ID 1995

Øvrige behandlere se under kontakt hypnose klinik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidsbestilling

* Navn:

* E-mail adresse:

* Telefonnummer

* Hvad kan vi gøre for dig?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign