Hypnose Coaching NLP

Flyskræk & hypnose

  • Undgår du helt at flyve?
  • Er flyveturen nervepirrende?
  • Forhindrer flyveturen dig i at rejse ud i verden?

Der er mange der ikke bryder sig om at flyve endda lider af flyskræk og det kan der være forskellige grunde til - men statistisk set er det at flyve den sikreste transportform.
Er du så bange for at flyve - at det er angsten der bestemmer hvorhen du rejser - bør du nok overveje at få gjort noget ved det.

Flyskræk er nok en af almindelige forbier og den afskærer mange mennesker i at rejse ud i verden - både ferie og forretningsmæssigt og mangel på kontrol kombineret med det at styrte ned er ofte det flyskræk handler om.
Men det er nu ikke så mange af os der har haft dårlige oplevelser med at flyve og faktisk er det ti gange mere farligt at færdes i trafikken.

Det er altid en god ide at skaffe sig så megen viden som muligt hvis du er bange for at flyve, det er med til at gøre angsten mindre.
Det allerbedste er at få bearbejdet årsagen til din flyskræk så du fremover kan flyve uden ubehag,- det er faktisk muligt at kunne læne sig tilbage i sædet, slappe af og nyde at flyve.

" Hej Bettina!
Min tur ind over Atlanten gik rigtig godt!! Det var endda en prøvelse udover det almindelige. Da vores fly skulle lette fra USA til Danmark var vi meget forsinket pga et et eller andet der skulle laves. Da vi så endelig kommer ud på start banen larmer det helt vildt fra venstre side. Vores kaptajn melder da, at vores vestre motor ikke vil starte og vi kører tilbage og fik det lavet.Efter i alt 3 timers forsinkelse kom vi endelig af sted. normalt ville jeg nok havde været helt ude af mig selv der, men jeg havde simpelthen for travlt med at sove og slappe af. På begge ture havde jeg det fint med at gå rundt i flyet og snakke med de andre jeg kendte der var med. Under turbulens, som plejer at være det værste, var jeg helt rolig. Kan godt mærke at frygten er der, men jeg behøver ikke være den frygt. Det er rart! Så dermed, mange tak! "
Jakob Simonsen
Studerende
Vi brugte 3 sessioner på at gøre Jacob tryg til den lange flyvetur til USA.

" Hej Bettina!
Vi er lige ankommet til hotellet og jeg bliver nødt til at skrive dette postkort til dig. Jeg vil bare fortælle dig at jeg nød flyveturen for første gang nogensinde. Det var dejligt endeligt at rejse sammen med min familie. Tusinde tak for hjælpen, nu kan vi tage fat i min køreforbi. "
Merete jensen
Hjemmegående
Vi Brugte 5 sessioner på at gøre Merete tryg til flyveturen til Spanien.

Du kan læse mere under linket angst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidsbestilling

* Navn:

* E-mail adresse:

* Telefonnummer

* Hvad kan vi gøre for dig?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign