Hypnose Coaching NLP

Artikel fra Bolig og Fritid "Gør det lettere at opnå vægttab og rygestop" af Lars Lorentsen

Gør det lettere at opnå vægttab og rygestop

Hypnose kan være en effektiv hjælp til, at man selv løser sine problemer

Årsskiftet har fået mange af os til at gøre status over vores liv - og hvordan vi vil gøre det bedre. Luften har svirret med gode forsætter, f.eks. at gå ned i vægt eller kvitte tobakken, men når hverdagen melder sig, viser det sig - igen - at være for svært!

Der er nok af muligheder for at investere i slankemidler og nikotinplastre, men et af de allerstærkeste redskaber, du kan bruge, er faktisk dig selv. I din underbevidsthed ligger der muligheder for at få et nyt liv, og det er derfor, at hypnose vinder så meget frem i øjeblikket. Vanerne skal brydes

Hypnoterapeuten bruger sine værktøjer til under hypnose at fjerne de "blokeringer", der gør dig til et vanemenneske. Det gælder kort sagt om at finde ind til de mekanismer i din underbevidsthed, som modarbejder dine ønsker om forandring - og dermed åbne for nye muligheder.

Bettina Pantung er certificeret hypnoterapeut, medlem af NGH, (National Guild of Hypnotists) og af Hypnosespecialisten. Hun har mange års erfaring i at behandle mennesker med små og store problemer i hverdagen. Hypnose kombineres med en effektiv terapi, man kan bruge til at hjælpe sig selv videre.

Hvad er hypnose?
- Det er ikke ret mange, der hvad hypnose er, og hvordan det virker. Hypnose er den tilstand af trance, jeg som hypnotisør bringer dig i for at kunne ændre på dine vaner og din adfærd, fortæller Bettina Pantung.

- Man mister ikke kontrollen, men kommer bare mere i kontakt med sit sande jeg, med sin underbevidsthed. Og det er vigtigt, at glemme alt om de shows, der har været vist på TV. Seriøs hypnose behandling, der udføres af en uddannet hypnoterapeut, er en sikker og kontrolleret proces. Med det mål, at man selv skal blive i stand til at løse sine problemer bagefter.

Hypnose behandlinger bruges også mod f.eks. stress, depression, dårligt selvværd, jalousi og andre samlivsproblemer. Se mere på bl.a. www.bp-hypnose.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidsbestilling

* Navn:

* E-mail adresse:

* Telefonnummer

* Hvad kan vi gøre for dig?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Pantung hypnoterapi's gratis nyhedsbrevet her - blive inspireret og holdt ajour med nye indlæg og meget andet godt.

Navn:

E-mail adresse:


Pantung Hypnoterapi    Birkhøjterrasserne 420    3520 Farum   og   Vejlands Allé 66    2300 Kbh S.    CVR: 2901 8421    Tlf: 3510 0605   
E-mail: bettina@bp-hypnose.dk
Rettigheder © www.bp-hypnose.dk   Webbureau: webdesign